Hallo, ik ben MILO. Ik ondersteun uw complete organisatie!

Mijn Kwaliteiten

Ik help u om de processen binnen uw organisatie vast te leggen en te borgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de beschrijving van uw organisatie, beleid en strategie maar ook de organisatiestructuur en besturingsprocessen.

Met mijn werkwijze breng ik snel inzicht in uw organisatie, waarbij ik het u makkelijk maak om LEAN toe te passen, ISO certificeringen te behalen en meer grip geef op uw organisatie.

Slim gestructureerd, duidelijke samenhang in processen en makkelijk te onderhouden.

MANAGEMENT PROCESSEN

Een organisatie wordt altijd gestuurd vanuit een visie en beleid, gedragen door een organisatiestructuur. In dit deel leggen we de beschrijving van de organisatie, het toepassingsgebied van het systeem, beleid en strategie, de context van de organisatie, de organisatiestructuur en de besturingsprocessen.

PRIMAIRE PROCESSEN

Uw belangrijkste activiteiten hebben direct te maken met levering aan uw klanten. Ik help u om deze primaire processen vast te leggen en te beschrijven. Zo kunt u bijvoorbeeld uw werkwijzen en –methoden, maar ook de verantwoordelijkheden, bevoegdheden en communicatie vastleggen en inzichtelijk maken.

ONDERSTEUNENDE PROCESSEN

Ondersteunende processen in uw organisatie zijn gericht op het leveren van de juiste mensen en middelen aan alle processen. Door gebruik te maken van mijn kwaliteiten kunt u bijvoorbeeld de organisatie rondom personeels- en arbo-zaken, opleiding en scholing, systeembeheer en kwaliteitszorg beschrijven en inzichtelijk maken.

Sooos uitproberen?

Neem mij 30 dagen op proef!