Hallo, ik ben Pim. Ik ondersteun u in uw rol als Personeelsmanager!

Mijn Kwaliteiten

Mijn competenties ondersteunen u bij succesvol personeelsbeleid. Van het opstellen van een personeelsplanning tot het vastleggen van uw HR doelstellingen en het digitaal beschikbaar maken van uw personeelsdossiers. Voldoen aan de eisen die de wet Werk en Zekerheid stelt was nog nooit zo eenvoudig.

Planning

Mijn rol in planning helpt u bij het opstellen en bijhouden van uw personeelsplanning. Plan uw HR cyclus en leg uw plan- en beoordelingsgesprekken vast. Wijs acties toe aan leidinggevenden en zorg ervoor dat u altijd up-to-date bent! Nooit meer hiaten in uw HR planning!

Doelstellingen

In mijn module doelstellingen formuleert u SMART doelstellingen in relatie tot kwaliteitsmanagement. Verbind acties aan doelstellingen om er zeker van te zijn dat u uw doelstellingen ook haalt! Formulier doelstellingen op het gebied van kwaliteit, milieu, management of klanttevredenheid en houd grip op uw organisatie!

Personeelsdossier

Misschien wel mijn belangrijkste kwaliteit: het digitale personeelsdossier. Geen papieren mappen meer, maar alle documenten en contracten veilig en versleuteld digitaal opgeslagen. En het opmaken van een standaard contract vanuit een dossier regel ik ook voor je. Maak gebruik van signalering en mis zo nooit meer het verlopen van een contract. Voldoe eenvoudig aan eisen die de wet Werk & Zekerheid stelt!

Planningdoelstellingenpersoneelsdossier en de HR Toolbox vormen mijn basis competenties. Maar ik doe desgewenst meer!

FUNCTIONEREN EN BEOORDELEN

Ik kan uw gespreksdossiers digitaal vastleggen. Plan uw gesprekscyclus in Planning en leg afspraken uit de gesprekken eenvoudig vast in deze module en wijs taken toe aan medewerkers.

MEDEWERKERTEVREDENHEID

Regelmatig uw medewerkerstevredenheid onderzoeken is belangrijk in uw personeelsbeleid. Ik ondersteun u bij het maken van vragenlijsten en het vastleggen van de feedback.

DOCUMENTBEHEER

Ik houd al uw personeelsbeleid documenten overzichtelijk bij en signaleer wanneer documenten komen te vervallen. Dat geeft u de kans om relevante documenten tijdig te herzien. Zo bent u altijd up-to-date!

Ervaren wat ik allemaal kan?

Neem mij 30 dagen op proef!