Hallo, ik ben Kim. Ik ondersteun u in uw rol als Kwaliteitsmanager!

Mijn Kwaliteiten

Ik ondersteun u in uw rol als kwaliteitsmanager bij het beheersbaar maken van de taken en werkzaamheden rondom kwaliteitsmanagement. Mijn belangrijkste kwaliteiten: planning, doelstellingen en acties bijhouden. Mijn overzichtelijke modules maken kwaliteitsmanagement makkelijk!

Planning

De module planning helpt u bij het maken en bijhouden van uw (kwaliteits-)planning. Plan uw managementreviews, interne- en externe audits, beoordelingen. Wijs taken en activiteiten toe aan collega’s en volg de status. En ja, ik help u ook uw volgende personeelsfeest te plannen!

Doelstellingen

In mijn module doelstellingen formuleert u SMART doelstellingen in relatie tot kwaliteitsmanagement. Verbind acties aan doelstellingen om er zeker van te zijn dat u uw doelstellingen haalt! Formuleer doelstellingen op het gebied van kwaliteit, milieu, management of klanttevredenheid en houd grip op uw organisatie!

Maatregelen

Als er uit een audit zaken naar voren komen die u moet verbeteren in uw organisatie, helpt de module maatregelen deze inzichtelijk te maken. Niet alleen hebt u zo altijd een actueel overzicht van preventieve en corrigerende maatregelen, ook helpt deze module u aan te tonen welke acties u hebt ondernomen naar aanleiding van een audit.

Planning, doelstellingen en maatregelen vormen mijn basis competenties. Maar ik doe meer!

KLANTTEVREDENHEID

Ik help u bij het continue meten van klanttevredenheid. Stel eenvoudig klanttevredenheidsonderzoeken samen. Ik leg de resultaten voor u vast!

LEVERANCIERSBEOORDELING

Ik ondersteun u bij het inzichtelijk maken van uw leveranciers. U stelt eenvoudig onderzoekscriteria samen. Ik verzamel de resultaten voor u!

MELDINGEN & AFWIJKINGEN

Registreer meldingen over bedrijfsprocessen eenvoudig in deze module. Via een formulier op de website of rechtstreeks in de module. Ik kan meldingen toewijzen aan collega’s en de meldingen onderverdelen in categorieën.

CHAUFFEURSMELDING

Specifiek voor de transportsector en SKTB-proof meldingen bijhouden over (vervoers-) middelen, schades en gedrag. Ik houd niet alleen de meldingen bij, maar koppel ze desgewenst aan een in- of externe partij en volg de afhandeling!

DOCUMENTBEHEER

Ik houd al uw kwaliteitsdocumenten overzichtelijk bij en signaleer wanneer documenten komen te vervallen. Dat geeft u de kans om relevante documenten tijdig te herzien. Zo bent u altijd up-to-date!

KAM JAARRAPPORT

Ik bied u de mogelijkheid gebruik te maken van de kwaliteiten die u helpen bij het opstellen van uw Kwaliteit, Arbo en Milieu Jaarrapporten. Vanuit de verschillende modules genereert u eenvoudig rapporten en overzichten.

Ervaren wat ik allemaal kan?

Neem mij 30 dagen op proef!